support
We suggest switching to the language English
15 april 2014

Cykelreparationsstation i Himalaya! 5364 m.a.s.l.!

Cykelreparationsstationen IBOMBO blev installeret af teamet united-cyclists.com i landsbyen Manang 3540 m.a.s.l. (Nepal). Det er det højeste punkt i verden, hvor der er monteret en reparationsstation! En partner til “IBOMBO i Himalaya” var også en virksomhed, der producerer cykeltilbehør – SKS Tyskland.


IBOMBO PRS-SV1 ligger ved siden af ​​byens bedste hotel – Yeti Hotel. Det er et vigtigt punkt på sporet af Annapurna Circuit, den smukkeste vandresti i verden – rundt om de højeste bjerge Annapurna 8091 m.a.s.l. og Gangapurna 7455 m.a.s.l. Stationen vil betjene lokalsamfundet, såvel som cyklister, der ønsker at konfrontere Annapurna Circuit (inklusive Thorong La Pass 5416 m over havets overflade). På denne rute arrangeres hardcore cykelløbet Yak Attack en gang om året. Alle deltagere sover på Yeti Hotel!


Levering og montering af stationen ved UC var en logistisk udfordring – vi er fulde af beundring for Jacek, som var bagmanden i hele operationen. Det viser sig, at intet er umuligt for UC. Vi beundrer og sætter virkelig pris på det. Chapeaux bas!!!


Se større kort

IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM