support
We suggest switching to the language English

CYKEL REPARATIONSSTATIONER

muliggør grundlæggende reparationer for enhver cyklist
tilpasset kunden vælg farve,
tilføj logo og mere
en fantastisk måde at promovere på
CSR MARKEDSFØRING
mulighed for montering mange steder
uden at bringe medierne ind
effektiv, gennemprøvet og sikker
hundredvis af kunder i mange lande
nem at vedligeholde og servicere
konstant adgang til dele

IBOMBO PRS-LV2

TOPMODEL
https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-lv2/
 • Størrelse: 156 x 51 x 40 cm
 • Vægt: 60-90 kg (afhængig af ekstraudstyr)
 • op til 18 forskellige værktøjer
 • greb til at hænge cyklen op
 • op til 15000 cm2 annonceareal
 • mange ekstra muligheder

IBOMBO PRS-SCANDIC

BEDST SÆLGENDE
https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-scandic/
 • Størrelse: 134 x 44 x 30 cm
 • Vægt: 22-30 kg (afhængig af ekstraudstyr)
 • op til 12 forskellige værktøjer
 • greb til at hænge cyklen op
 • op til 8000 cm2 annonceareal
 • mange ekstra muligheder

IBOMBO PRS-SCANDIC MED DØR

https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-scandic-med-doer/
 • Størrelse: 134 x 44 x 30 cm
 • Vægt: 30-48 kg
 • op til 12 forskellige værktøjer
 • greb til at hænge cyklen op
 • op til 11000 cm2 annonceareal
 • mange ekstra muligheder

IBOMBO PRS-sV20

PREMIUM PRODUKT
NY
https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-sv20/
 • Størrelse: 71 x 32 x 33 cm
 • Vægt: 12-18 kg
 • op til 6 forskellige værktøjer
 • lille side-eller-ryg cykelstativ
 • op til 1500 cm2 annonceareal

IBOMBO PRS-sV1

BASISMODEL
https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-sv1/
 • Størrelse: 71 x 20 x 20 cm
 • Vægt: 10-18 kg
 • op til 6 forskellige værktøjer
 • op til 2500 cm2 annonceareal

IBOMBO PRS-sV1 – KUN PUMPE

https://www.ibombo.dk/produkt/ibombo-prs-sv1-kun-pumpe/
 • Størrelse: 71 x 20 x 20 cm
 • Vægt: 9-13 kg
 • op til 2500 cm2 annonceareal

Over 18.000 IBOMBO cykelreparationsstationer opererer i mange lande, herunder; Polen, Tyskland, Frankrig, Norge, Italien, Spanien, Sverige, Rumænien, Litauen, Letland, Østrig, Belgien, Danmark, Holland, Schweiz, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Irland, Storbritannien, Luxembourg, Canada, Taiwan og Singapore – VORES KUNDER.

Stationerne er tilpasset kunden – vælg ståltype, farve, placer din grafik eller en af ​​mange ekstra muligheder.

De steder hvor du oftest finder vores stationer er; cykelparkeringspladser, cykelstier, universitetscampusser, indkøbscentre, skoler, banegårde, metrostationer, kontorbygninger, arbejdspladser, rekreations- og afslapningssteder, tankstationer, hoteller, swimmingpools, restauranter, caféer, cykelservice og butikker, kirker , plejehjem, hospitaler, klinikker, boligområder, militærbaser, flygtningecentre, offentlige og offentlige administrationsfaciliteter og mange andre steder…

Placeringen afhænger af sponsorinitiativer fra virksomheder, offentlige institutioner og virksomheder, der ved at reklamere for deres tjenester eller produkter – ved at oprette IBOMBO Cykelreparationsstationer – muliggør grundlæggende reparationer af enhver cyklist. Ved at muliggøre gratis assistance til basale cykelreparationer bliver en engageret sponsor altid bemærket og positivt vurderet – især da IBOMBO Cykelreparationsstationer kan suppleres med cykeltilbehør – hvilket vil udvide tilbuddet og kredsen af ​​potentielle modtagere.

Vores produkter er ikke engangsprodukter. I tilfælde af hærværk eller slitage giver vi – konstant adgang til reservedele. Modellerne af vores stationer er designet, så udskiftningen af ​​komponenter er så tidskrævende som muligt og kan udføres af alle uden specialværktøj. Det er vigtigt, at dele af stationshuset er forbundet med usædvanlige serviceskruer – kunden modtager bits til at skrue disse skruer af sammen med produktet.

Cykelreparationsstation som en nyttig måde at reklamere på – hvorfor er det det værd?

Den stærke tendens til økologi bliver mere og mere synlig på forskellige områder af hverdagen. Hvad der er vigtigt fra iværksætterens synspunkt, sætter forbrugerne pris på virksomheder, der også fremmer pro-økologiske løsninger. En interessant måde at gøre dette på, og en af ​​de mest bemærkelsesværdige fra potentielle kunders perspektiv, er at investere i cykelreparationsstationer. Hvorfor?

Disse stationer kan præcist tilpasses dine forventninger både i forhold til deres funktionalitet og æstetik, som vi skrev lidt mere om senere på siden. I denne sammenhæng er det centrale imidlertid, at efter visuel tilpasning af strukturen, bliver cykelreparationsstationen til en ekstremt effektiv reklame for et givet mærke, der har en stærk indvirkning på cykelfans og folk, der kører på cykel. Stationerne vil blive husket i lang tid af alle, der beslutter sig for at bruge dem.

Når en cyklist er tvunget til at servicere sit køretøj ved hjælp af de værktøjer, du giver, vil han huske hele begivenheden meget godt og vil sandsynligvis nævne det for sine kolleger eller familie. I nær eller fjern fremtid kan han endda vende tilbage til det samme sted for at udføre yderligere reparationer eller besøge stedet med en eller flere venner til dette formål.

I hele denne tid vil de blive udsat for en station, der bærer din virksomheds logo og stylet på en måde, der direkte refererer til dens farver eller marketinggrafik. Takket være dette vil den cykelreparationsstation, han brugte, også blive husket i hans sind, ligesom det firma, der venligt stillede den til rådighed for offentlig brug. Derudover, takket være de ovennævnte erfaringer, vil sådanne kunder forbinde dit brand med modernitet og uselvisk bekymring for økologi og dem, der støtter det.

Løsningen vi beskriver er kvintessensen af ​​det såkaldte CSR (forkortelse for “Corporate Social Responsibility”), en forretningsstrategi, der er ekstremt moderigtig i dag og i stigende grad værdsat på markedet, omtalt i Polen som “virksomhedernes sociale ansvar”.

Cykelreparationsstation fra IBOMBO – de vigtigste fordele

De vigtigste fordele ved enhver cykelreparationsstation i vores tilbud omfatter frem for alt et gennemtænkt design. Når vi udvikler det, tager vi i hvert enkelt tilfælde hensyn til de retningslinjer, tips og advarsler, der er formuleret af globale cykelorganisationer, der er højt specialiserede inden for deres område. Takket være dette er vores designs præget af funktionalitet og ergonomi over gennemsnittet. Deres tilstedeværelse gør faktisk livet lettere for cyklister og tilskynder dem til at vende tilbage til service, hvilket over tid kan resultere i regelmæssige, periodisk tilbagevendende brugere.

Derudover er de også ekstremt modstandsdygtige over for regelmæssig, intensiv brug og perfekt beskyttet mod potentielle hærværk. Deres konstruktion omfatter blandt andet: massive pulverlakerede eller termoplastiske plader med en struktur, der yderligere er forstærket ved galvanisering. Vi tilbyder også stationer af rustfrit stål og poleret/børstet rustfrit stål, til vanskelige vejrforhold. Værktøjerne til selvbetjeningscykelstationen opbevares inde i garderoben, på kroge eller i kurve, de er permanent fastgjort til enhedens strukturelle elementer med et rustfrit stålreb. Desuden er alle elementer, der er modtagelige for tyveri, forbundet til stationskroppen ved hjælp af specielle tyverisikringsskruer. De bits, der egner sig til deres adskillelse, leveres til dig sammen med resten af ​​ordren.

Da en selvbetjent cykelreparationsstation generelt er installeret udendørs, har vi også sikret en høj grad af beskyttelse mod de skadelige påvirkninger af vejrforhold.

Derfor får du ved at investere i vores cykelreparationsstationer en annonceplads, der forbliver uændret i lang tid, hvilket hele tiden styrker dit brands positive image.

Professionel selvbetjent cykelreparationsstation direkte fra producenten

Udover alle de tidligere nævnte funktions- og holdbarhedsfordele ved vores stationer, er der en række yderligere fordele forbundet med, at IBOMBO både er sælger og producent af de beskrevne løsninger. Den største fordel ved dette er den tidligere nævnte personalisering. Fordi vi personligt håndterer hele fremstillingsprocessen, kan hver af vores selvbetjeningscykelstationer tilpasses dine behov, primært:

– detaljerne i dens konstruktion,
– antallet og typerne af tilgængelige værktøjer og tilbehør,
– farvetemaer (tilgængelige muligheder inkluderer alle nuancer inkluderet i RAL-paletten),
– alle former for påskrifter, logoer og reklamegrafik.

Vigtigt er det, at prisen på produktet inkluderer denne type personaliseringsaktiviteter helt fra begyndelsen, og stiger derfor ikke som følge af netop at tilpasse projektet til dine individuelle behov.

Cykelreparationsstationer købt hos producenten reducerer investeringsomkostningerne

Det faktum, at IBOMBO både er distributør og producent af cykelreparationsstationer, er en anden meget vigtig fordel. Det er den reducerede pris sammenlignet med de løsninger, der tilbydes af mellemmænd, der sælger denne type byggeri. Så pådrager en virksomhed, der er interesseret i at købe et bestemt antal stationer, omkostningerne ikke kun til deres produktion, transport, montering og producentens omkostninger, men også til en ekstra kommission, der opkræves af den formidlende enhed i hele transaktionen.

Cykelreparationsstation og meget mere – IBOMBO leverer et bredt udvalg

Som producent med et omfattende tilbud tilbyder vi dig ikke kun konventionelle cykelreparationsstationer, men også mange af deres specifikke varianter og relaterede løsninger.

Blandt de vigtigste er det værd at nævne innovative selvbetjente cykelvaske, samt en bred vifte af forskellige stativer, der muliggør hurtig, bekvem og sikker fastgørelse af cykler under et besøg på et nærliggende anlæg.

Derudover indeholder vores sortiment også løsninger som en cykelreparationsstation udstyret med elcykellademoduler eller enkeltstående installationer uden værktøj, kun beregnet til opladning. Et alternativ til basisløsninger kan også være cykelreparationspunkter, der ikke er en separat, selvstændig struktur, men i stedet fastgjort direkte til den indvendige eller udvendige væg i en given bygning.

Selvbetjent cykelreparationsstation – hvor skal den placeres?

Den generelle antagelse her er meget enkel – en cykelreparationsstation vil fungere perfekt, hvor cyklister eller brugere af køretøjer af lignende design regelmæssigt dukker op. Der vil derfor primært være tale om steder beliggende i nærheden af ​​cykelstier og parker samt i nærheden af ​​forskellige, tæt befærdede bygninger og bykomplekser.

Vi har allerede præsenteret konkrete eksempler på mulige placeringer, såsom områder omkring indkøbscentre, sportsfaciliteter, uddannelses- eller lægefaciliteter, så vi vil ikke gentage os selv her. I stedet er det værd at bemærke, at råderummet er praktisk talt ubegrænset her, fordi vores cykelreparationsstationer er så forskellige i form, typer og størrelser, at vi nemt kan tilbyde dig den rigtige løsning selv ved ekstremt tæt bebyggede rum.

Derfor, hvis du er interesseret i en specialiseret selvbetjent cykelreparationsstation, der perfekt matcher din virksomheds image og bevarer en høj driftssikkerhed i mange år efter installationen, så overvej samarbejde med IBOMBO. For vores vedkommende giver vi dig en fuldt ud fleksibel tilgang til de behov, der stilles til os, attraktive priser, hurtig ordreudførelse og langsigtet tilfredshed med den foretagne investering. Indtil videre har vi fået tillid fra kunder som: Google, Amazon, Siemens, Volvo, Shell, Allegro og IKEA. Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have din virksomhed med i denne gruppe.


IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM