support
We suggest switching to the language English
11 maj 2014

Cykelreparationsstation i IKEA!

Onsdag (8. maj) foran IKEA i Warszawa installerede vi reparationsstationen IBOMBO PRS – LV2 – hvad der er vigtigt, for første gang er der vandtætte aluminiumsrammer placeret på begge sider af stationen (åbn -fjern-luk!) . Denne nye mulighed gør det muligt at ændre annonceindholdet hurtigt på begge sider af stationen. Annoncemateriale kan udskrives på almindeligt papir. Stellene kan udsættes for regn og sol. De første rammer blev lavet på specialbestilling fra Østrig.

Vi er glade for at blive bemærket af IKEA og det faktum, at vores produkter blev anerkendt af virksomhedens medarbejdere allerede i 2013. Vi skulle dog bevise, at vores produkt er af høj kvalitet og holdbart. Specielt til IKEA udviklede vi nye piktogrammer, der blev placeret på stationerne.

IBOMBO-stationen er et klart signal om, at cyklister i IKEA varehuse er yderst eftertragtede.
IKEA opfordrer kunder til at bruge øko-transport. Hvordan kan vi sikre, at IBOMBO-produkter er i overensstemmelse med IKEAs virksomhedspolitik? Læs nedenunder:

“Vi ønsker at have en positiv indflydelse på mennesker og miljø i mange år, vi fokuserer på at spare ressourcer og vi forsøger at skabe en bedre hverdag for mange mennesker (…)” – http://www.ikea.com/

En anden god nyhed – efter konsultationer med handicappede introducerer IBOMBO en ny standard – en bænk ved siden af ​​stationerne, der er dedikeret til personer med handicap. Det vil forenkle processen med at pumpe luft ind i kørestolens dæk.


IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM