support
We suggest switching to the language English
25 marts 2014

Første universitet med IBOMBO cykelreparationsstation!

Fredag ​​den 21. marts blev to IBOMBO cykelservicestationer installeret på Gdańsk University of Technology. Det er det første universitet i Polen udstyret med en sådan facilitet. En af tankstationerne er placeret ved cykelparkeringspladsen foran hovedbygningen til Gdańsk University of Technology. Den anden er placeret foran den nye ETI-bygning. Enhederne vil ikke kun være tilgængelige for studerende. “Mini-service-workshops blev finansieret af universitetet, de er placeret på campus; ideen er, at ikke kun studerende, men alle cyklister skal nyde godt af det” – sagde Dr. Sławomir Ledwoń.

Cykelreparationsstationen er effekten af ​​aktiviteten af ​​studerende cyklister Cykling på PG. Holdets hovedopgave er at introducere en række faciliteter for studerende og ansatte ved Gdańsk University of Technology. Der tages hensyn til “cykelbroderskabets” behov i alle nye projekter i forbindelse med udviklingen af ​​universitetets infrastruktur.

Som vicekansleren for tekniske ressourcer – Piotr Iwańczak, forsikrer, er stationerne ikke den eneste løsning, der opfylder cyklisternes behov. ”På forårets første dag åbner vi to tankstationer for cyklister, hvilket er en absolut banebrydende begivenhed, når det kommer til universiteter i Polen. Denne dag starter også en arkitektkonkurrence om udvikling af området foran Hovedbygningen. Det er et enormt område, der dækker næsten halvdelen af ​​campus, og strækker sig fra Siedlicka Street op til Academic Park. Ifølge konkurrenceforudsætningerne skal dette område ikke kun blive et repræsentativt offentligt rum for universitetet, men også et venligt sted for cyklister. I denne konkurrence lægger vi stor vægt på korrekt design af cykeltransport og parkeringspladser til cykler, samt begrænsning af biltrafikken. Næste år på dette tidspunkt vil byggearbejdet allerede være i gang,” forsikrer han.

IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM