support
We suggest switching to the language English
22 august 2021

Ny model – IBOMBO PRS-sV20!

IBOMBO PRS-sV20 er en forbedret version af IBOMBO PRS-sV1 Bike Repair Station. Vi fjernede krogene i denne model, som ikke altid er intuitive for brugerne. Vi bemærkede, at folk har en tendens til at reparere deres cykler i en fart og ofte smider værktøj til jorden efter reparation. I stedet for kroge er vi kommet på ideen om beholdere – “kurve” til værktøj – som er lavet af rustfrit stål (AISI 304) inklusive et laserskåret nøgleskilt på begge sider. Nu er der ingen tvivl om, at værktøjet skal placeres i kurvene.

En ekstra bekvemmelighed er det rustfri stål (AISI 304) side-eller-ryg cykelstativ, der passer til de fleste cykeldæk og øger brugerkomforten. Mange cykler er ikke udstyret med en støtte, så brugerne læner deres cykler mod et skilt, væg eller andet stabiliserende element, når de puster op eller justerer cyklen.

De nye elementer er lavet af rustfrit stål (AISI 304). Valget af dette materiale bestemmer ikke kun dets robuste udseende, men også dets højere modstandsdygtighed over for mekaniske faktorer såsom ridser eller malingspåner, end når pulverlakeret galvaniseret stål påføres.

Vi har testet og forfinet alle faciliteter i løbet af de sidste par måneder på en travl cykelsti i en af ​​EU-byerne.

IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM