support
We suggest switching to the language English
15 april 2024

Reflekterende IBOMBO stationer

Vi er glade for at kunne præsentere dig for noget nyt i vores tilbud – cykelreparationsstationer beklædt med reflekterende folie. For nylig afsluttede IBOMBO et projekt for en særlig kundeønske, som gik ud på at have cykelreparationsstationer synlige selv om natten på en mørk gade. Dette er en fantastisk løsning til stationer placeret ved siden af fortove, veje eller parkeringspladser, da det øger stationens synlighed om natten, afhængigt af lyset, der falder på den, op til flere ti meter. Derfor er refleksfolie en løsning, der anbefales til kunder, der ønsker at installere stationer i dårligt oplyste eller uoplyste områder og dermed yderligere sikre sikkerheden for alle trafikanter.

Stationernes øgede synlighed fanger også forbipasserendes, cyklisters og bilisters opmærksomhed – nysgerrigheden bliver så udløst – de vil se nærmere på vores produkter og lære om de muligheder, som vores produkt tilbyder. Stationer dækket med reflekterende folie vil helt sikkert fungere godt på steder med høj trafik, såsom tankstationer og togstationer.

Oralite 5300 selvklæbende reflekterende folie anvendes for eksempel til fremstilling af midlertidige vejskilte, informations- og reklametavler. Folien har i sin struktur et system af glasperler indlejret i en gennemsigtig plastmasse. Den glatte overflade af folien kombinerer høj ridsefasthed og gode printparametre. Det er også modstandsdygtigt over for opløsningsmidler og andre kemikalier: Når det påføres korrekt, er det modstandsdygtigt over for de fleste olier, fedtstoffer, brændstoffer, alifatiske opløsningsmidler, svage syrer og baser og salte. Holdbarheden af folien er 5 år under forhold med centraleuropæisk klima. Folien kan påføres metal, aluminium og galvaniserede metalplader. Data om reflektionsevne og farver i dagslys er i overensstemmelse med den europæiske standard DIN EN 12899-1 og svarer til internationale specifikationer for reflektionsevnen af materialer i denne klasse.

Nedenfor er nogle billeder af en erkendelse, vi havde fornøjelsen af at lave for vores klient. Den viste station er helt dækket af Oralite 5300 reflekterende folie, men det er muligt at printe enkelte elementer på reflekterende folie – for eksempel et reflekterende logo. Dette er en original måde at bruge en lille reklameplads på, men effektivt henlede opmærksomheden på for eksempel kundens logoer. Vi vil med glæde give detaljer om tilbuddet til alle interesserede parter.

IBOMBO INSTAGRAM IBOMBO INSTAGRAM